Hlavní obsah

Líšeň - Karviná 1:2Vedoucí Líšeň doma padla, tři body bere i rezerva Sparty

Aktualizováno

Fotbalisté vedoucí Líšně v 10. kole druhé ligy doma podlehli Karviné 1:2 a prohráli podruhé za sebou. Brněnský tým má v čele neúplné tabulky už pouze jednobodový náskok na druhou Příbram. Tři body si připsal i rezervní tým pražské Sparty, na hřišti Třince uspěla Chrudim.

Foto: sklisen.com

Fotbalisté Líšně nedokázali bodovat proti Karviné. Ilustrační foto.

Článek

Karvinou poslal do vedení těsně před poločasovou přestávkou Budínský a v 68. minutě přidal druhý gól hostů Nigerijec Durosinmi. Krátce nato sice snížil Laczkó, ale na body už Líšeň nedosáhla. Slezané jsou šestí.

Druhou výhru za sebou si připsala Sparta B, která zvítězila 2:0 v Prostějově. Branky vstřelili Holoubek a kapitán Pudhorocký z pokutového kopu.

Stejný výsledek si odvezla i Chrudim z Třince. Ve druhém poločase skórovali Firbacher a Juliš.

FORTUNA NÁRODNÍ: LIGA - 10. kolo:
Sobota 1. října
Třinec - Chrudim 0:2 (0:0)
Branky: 67. Firbacher, 90.+1 Juliš. Rozhodčí: Opočenský - Ratajová, Žurovec. ŽK: Juřena, Jursa - Juliš, Kejř. Diváci: 422.
Líšeň - Karviná 1:2 (0:1)
Branky: 72. Laczkó - 44. Budínský, 68. Durosinmi. Rozhodčí: Berka - Vlček, Matoušek. ŽK: Černín, Sokol, Otrísal - Durosinmi, Krčík, Papadopulos, Neuman. Diváci: 800
Prostějov - Sparta Praha 0:2 (0:1)
Branky: 33. Holoubek, 70. Pudhorocký z pen. Rozhodčí: Vokoun - Pfeifer, Bureš. ŽK: Schaffartzik, Kulig, Kušej, Stříž - Holoubek, Novotný, Pudhorocký, Suchomel. Diváci: 680

Reklama

Související témata: