Hlavní obsah

Cremonese - Sampdoria 0:1První výhra pro Sampdorii v sezoně, Verona padla pošesté v řadě

Aktualizováno

V souboji o první vítězství v italské fotbalové lize uspěla Sampdoria Janov, která vyhrála v Cremoně nad nováčkem nejvyšší soutěže 1:0. Zápas 11. kola rozhodl v 78. minutě obránce Omar Colley, který čekal na gól v Serii A téměř rok a půl. Ve své páté sezoně v dresu janovského týmu se trefil potřetí.

Foto: Claudio Grassi, ČTK/AP

V souboji o první vítězství v italské fotbalové lize uspěla Sampdoria Janov

Článek

Cremona prohrála čtvrtý z pěti dosavadních domácích zápasů a klesla na poslední místo v tabulce, kde vystřídala právě Sampdorii. Ligový nováček přitom měl dobrou příležitost jít do vedení hned v úvodu utkání, ale Cyriel Dessers v sedmé minutě neproměnil penaltu.

Nakonec se první výhry v sezoně dočkala Sampdoria, ačkoli má nejhorší útok v soutěži. V jedenáctém zápase dala teprve šestý gól.

Verona znovu na kolenou

Už šestou porážku v řadě utrpěla Verona, která prohrála v Sassuolu 1:2. Hosté se dostali do vedení už ve druhé minutě, kdy se centrovaný míč Ceccheriniho dostal až do branky.

Po půlhodině hry ale vyrovnal Lauriente a v 74. minutě dokonal obrat Frattesi. Nový kouč Verony Salvatore Bocchetti se nedočkal bodu ani v druhém utkání po nástupu na lavičku, na které vystřídal Gabrieleho Cioffiho.

Italská liga - 11. kolo:
Cremona - Sampdoria Janov 0:1 (78. Colley)
Sassuolo - Hellas Verona 2:1 (32. Lauriente, 74. Frattesi - 2. Ceccherin

Reklama

Související témata: