Hlavní obsah

Arsenal - Nottingham 5:0Rashford jubilejním gólem za Manchester United zařídil výhru nad West Hamem

Útočník Marcus Rashford jubilejním 100. gólem za Manchester United zařídil domácí výhru 1:0 nad West Hamem ve 14. kole anglické fotbalové ligy. Tomáš Souček za hosty odehrál plnou porci minut, další český reprezentant Vladimír Coufal se naopak do hry nepodíval. Arsenal deklasoval poslední Nottingham 5:0 a vrátil se do čela tabulky. Na druhý Manchester City má dvoubodový náskok.

Foto: Jon Super, ČTK/AP

Marcus Rashford z Manchesteru United slaví gól na 1:0 v utkání proti West Hamu.

Článek

Na Old Trafford v 38. minutě našel Eriksen přesným centrem Rashforda na zadní tyči a střelec jubilejního gólu hlavou poslal míč pod břevno Fabiańského branky. Rashford si nadělil dárek k pondělním 25. narozeninám. Brankář Fabiański do druhého poločasu už nenastoupil vinou zranění. Nahradil jej Areola.

"Rudí ďáblové" neprohráli už popáté v řadě a vyšplhali se na pátou příčku. West Ham je třináctý

V souboji Arsenalu s Nottinghamem otevřel skóre už v 5. minutě Martinelli. Brazilský reprezentant byl důrazný v souboji s Cookem a hlavou usměrnil Sakův centr do branky. Saka pak musel ve 27. minutě vinou zranění střídat.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Fotbalista Martin Odegaard z Arsenalu slaví vítězství ve 14. kole anglické Premier League.

Na hřišti jej nahradil Nelson, který v druhém poločase pojistil výhru Arsenalu dvěma trefami. Nejprve ve 49. minutě nadvakrát prostřelil brankáře Hendersona a o tři minuty později z malého vápna do sítě doklepl přízemní centr Jesuse. Čtvrtý gól přidal Partey prudkou ranou zpoza vápna, která skončila v pravém horním rohu branky Nottinghamu. Na konečných 5:0 upravil 12 minut před koncem Ödegaard.

Nottingham nedokázal navázat na překvapivou výhru nad Liverpoolem a s devíti body je dále poslední. Na nesestupové pozice ztrácí tři body.

Anglická fotbalová liga - 14. kolo:
Arsenal - Nottingham 5:0 (49. a 52. Nelson, 5. Martinelli, 57. Partey, 78. Ödegaard)
Manchester United - West Ham United 1:0 (38. Rashford)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články