Hlavní obsah

Líšeň - Slavia B 0:0Fotbalisté Líšně remizovali se Slavií B a o bod vedou neúplnou tabulku

Aktualizováno

Fotbalisté Líšně remizovali v 15. kole druhé ligy se Slavií B bez branek a o bod vedou neúplnou tabulku. Pražané navzdory nerozhodnému výsledku klesli na poslední místo kvůli nečekané výhře Vlašimi 2:0 v Chrudimi. Prostějov zdolal jiný celek z hlavního města Duklu 2:0.

Článek

Líšeň nedokázala doma vyhrát třetí zápas po sobě. Brněnský celek stejně jako Slavia bodoval v posledních dvou kolech.

Vlašim poslal v Chrudimi do vedení v 27. minutě Suchan. Pojistku přidal v 76. minutě Solomon. Východočeši prohráli po šesti kolech a zůstali šestí. Vlašim bodovala páté kolo za sebou a na nesestupové příčky stejně jako slávisté ztrácí bod.

Prostějov rozhodl o triumfu nad Duklou v prvním poločase. Už po necelé půlhodině hry vedl o tři branky. Postupně se trefili Kušej, Pinc a Schaffartzik. Ještě v prvním dějství snížil Buchvaldek, ale Kušej v 84. minutě přidal svou druhou trefu v zápase. Konečný výsledek stanovil hostující Adediran.

Svěřenci trenéra Šustra nenašli přemožitele páté kolo v řadě a patří jim sedmá příčka. Dejvický celek je po třetí porážce za sebou jedenáctý.

15. kolo druhé fotbalové ligy
Chrudim - Vlašim 0:2 (0:1)
Branky: 27. Suchan, 76. Solomon. Rozhodčí: Křepský - Pfeifer, Mojžíš. ŽK: Koželuh, Hašek - Hyský (trenér), Kulhánek, Heppner. Diváci: 620.
Líšeň - Slavia Praha B 0:0
Rozhodčí: Kotala - Poživil, Mikeska. ŽK: Čermák, Laczkó, Sokol - Planka, Šmiga. Diváci: 639.
Prostějov - Dukla Praha 4:2 (3:1)
Branky: 6. a 84. Kušej, 20. Pinc, 29. Schaffartzik - 34. Buchvaldek, 86. Adediran. Rozhodčí: Machálek - Kotík, Bureš. ŽK: Schaffartzik, Šumbera - Moulis, Barac. Diváci: 470.

Reklama

Související témata: