Hlavní obsah

VIDEO: Tři penalty za čtyři minuty! A všechny pro jeden tým

Pravděpodobně bylo předem dané, jak tento zápas skončí. A ne proto, že by oba týmy byly výkonnostně na jiné úrovni. Ale kvůli sudímu, který z jistých důvodů přál rezervnímu týmu Těreku Groznyj. Ve třetí ruské divizi bylo proto zřejmé, že Těrek proti týmu Alaniya B vyhraje.

Tři penalty během čtyř minut.

 
Článek

Každý tým hraje mnohem jistěji s vedením v zádech. To potvrdí kterýkoliv fotbalový trenér a své o tom asi ví i rozhodčí, který dopomohl Těreku k úvodnímu gólu penaltou. A ne jednou.

Poprvé daroval sudí penaltu domácím po sotva znatelném kontaktu v pokutovém území. Exekutor ale poslal balón do spojnice břevna a tyče. Rozhodčí i nadále pískal v duchu své podezřelé sounáležitosti s fotbalisty Grozného. Druhou penaltu tak nařídil po jejich dalším úsměvném pádu v pokutovém území.

Protestující hráči Alaniye se snažili marně. Stejně jako další z hráčů Těreku, který si tentokrát postavil míč na značku pokutového kopu. Po úspěšném zásahu hostujícího gólmana arbitr nepočkal ani na další útok a bez milosti foukl do píšťalky znovu. Napotřetí se domácí z penalty už nemýlili.

Alaniya se na vyrovnání nezmohla. Naopak fotbalisté Těreku, povzbuzeni výpomocí „shůry", přidali další branku a zvítězili 2:0.

Reklama

Související témata: