Hlavní obsah

VIDEO: Drsné! Fauloval tak, že si sám zlomil nohu. Soupeř se nad ním rozbrečel

Elazig

Byl faulován ve slibné situaci, už se chtěl rozčilovat, tradičně se dožadovat pro soupeře co nejtvrdšího trestu, ale rázem bylo vše jinak. Nakonec nedovoleně zastavený fotbalista natolik litoval provinivšího se hráče, že se až rozplakal.

Ošklivé zranění v Tureckém poháru

 
Článek

Ale není divu. To, co se odehrálo v zápase Tureckého poháru Elazigspor - Galatasaray, se hned tak nevidí.

Aydin Yilmaz z Galatasaraye se před pokutovým územím snažil zastavit domácího Serdara Özkana, podražením se mu to povedlo, ale udělal to tak nešťastně, že na to hned tak nezapomene. Zlomil si nohu.

Kotník obrácený v naprosto nepřirozeném směru naznačoval, že je hodně zle. Zraněný hráč se svíjel bolestí. Protivníka to dohnalo až k slzám. Rozhodčí jen stačil vytáhnout žlutou kartu na rozloučenou pro Yilmaze, který pochopitelně musel střídat.

Özkan pak byl u řady podstatných momentů utkání. V 52. minutě vstřelil jediný gól z penalty, ale radost mu mohlo kalit poněkud přísné vyloučení za vzájemný střet s protihráčem v nastaveném čase. Ven šli oba.

O výhru a posun v tabulce před Galatasaray hned za Antalyaspor, lídra skupiny druhé fáze pohárové soutěže, však už Elazigspor nepřišel.

Reklama

Související témata: