Hlavní obsah

VIDEO: Žertík se skrytou kamerou neměl chybu! Hráče i kouče Ajaxu nové dresy vyděsily

Amsterodam

Byli natěšení na představení nových dresů pro nadcházející sezónu, místo toho však zažili šok. Fotbalisté Ajaxu Amsterodam i jejich trenér Frank de Boer nemohli uvěřit tomu, v čem že má úřadující nizozemský mistr nastupovat do zápasů. Po chvilkách hrůzy si však nakonec všichni oddechli. Najatý herec vystupující coby designér firmy Adidas si z nich za přispění marketingového ředitele Ajaxu Edwina van der Sara vystřelil.

Nové dresy Ajaxu Amsterdam

 
Článek

Reakci kouče Franka de Boera a hráčů Siema de Jonga, Daleyho Blinda a Jaspera Cillessena snímala skrytá kamera, kterou štáb do místnosti předem umístil. Když najatý herec prezentoval „nepravé" dresy s typickými nizozemskými motivy jako jsou tulipány, kola nebo tradiční domy na kanálech, hráči nechtěli věřit svým očím.

Nejbizarnější byl návrh venkovního dresu s obličejem lva. De Boer se okamžitě sesunul do židle, drbal se na hlavě a pak směrem k Van der Sarovi, který na rozdíl od něj věděl, že se jedná o žert, vypálil. „Mám pocit, že nás nikdo nebude brát vážně!"

Když se pak hráči i trenér dozvěděli, že šlo pouze o vtip, pořádně se jim ulevilo. Skutečné dresy se jim totiž zamlouvaly mnohem víc. „Myslel jsem si, že se Van der Sar zbláznil," řekl Jasper Cillessen na adresu marketingového ředitele.

Reklama

Související témata:
Skrytá kamera