Hlavní obsah

Klokan Dino hvězdou na žhavém sicilském písku. Všichni chtějí fotku s Kollerem...

Plážoví fotbalisté BS Bohemians 1905 vytěžili ze žhavého sicilského písku postup do osmifinále Ligy mistrů. Vítězství 7:2 nad anglickým Portsmouthem rozhodlo o postupu z druhého místa ve skupině E za švýcarským mistrem BSC Bern. Velký rozruch na turnaji v Catanii budí Jan Koller. Legenda českého fotbalu se loni na zisku plážového titulu pro klokany aktivně podílela.

Foto: BS Bohemians 1905

Fotku s Dinem musím mít! I slavný portugalský plážový fotbalista Madjer (vpravo) se nechal vedle Jana Kollera zvěčnit...

Článek
Fotogalerie

Všichni jsou z Dina hotoví. Prosím fotku tady, prosím fotku tamhle...

„Honza je pro místní fanoušky obrovským tahákem. Získal si i příznivce Rostock Robben, kterých je na tribunách nejvíce. Také slavné postavy plážové kopané jako je Portugalec Madjer, který hraje za loňského vítěze Lokomotiv Moskva, se s Dinem rády fotí," usmívá se Kollerův spoluhráč Petr Mandík.

Jen pro vysvětlenou, v Angole narozený João Victor Saraiva je jednou z vůbec největších hvězd plážového fotbalu. Kapitán portugalské reprezentace je obávaný kanonýr sbírající ocenění i na mistrovství světa. Přezdívku Madjer si dal podle svého idolu, kterým byl bývalý alžírský fotbalista Rabah Madjer. Ten v roce 1987 svojí legendární patičkou pomohl Portu ve vídeňském finále PMEZ k triumfu nad Bayernem Mnichov (2:1).

V pátečním osmifinále Bohemka narazila na BS Milán, což je nejlepší italský tým vyšperkovaný hvězdami z Brazílie, Španělska či Švýcarska, který spolupracuje s AC Milán.

Český mistr získal nadějné vedení 2:1, ale nakonec prohrál 2:3. Právě Koller v poslední minutě přiznal teč a Milán z následného rohu vstřelil vítězný gól.

Reklama