Hlavní obsah

FANTASY: Jak vidí Jágr první den osmifinále? Postoupí Brazílie s Kolumbií

Dvě utkání dnes otevřou osmifinálové boje na fotbalovém MS v Brazílii. Jaromír Jágr postavil první den vyřazovací fáze tým na hráčích domácí Brazílie a Kolumbie, jediný Alexis Sánchez z Chile je v jeho týmu výjimkou.

Tým Jaromíra Jágra na první den osmifinále.

Článek
Fotogalerie

Kapitánem Jágr opět zvolil Neymara, který má na kontě již 23 fantasy bodů. Proti Chile budou Jágrovi sbírat body také Oscar, Paulinho a Gustavo. Thiago Silva v obraně povede otevřený souboj proti útočníkovi Chile, kterého Jágr doplnil k Neymarovi s Kolumbijcem Jacksonem Martínezem. Dokáže se Alexis Sánchez prosadit proti domácímu týmu, který za vítězstvím požene celá země?

Uruguay bez Suáreze, který dostal zasloužený trest za své opakované excesy, nastoupí proti Kolumbii. Jágr má o vítězi a průběhu utkání jasno. V jeho týmu je hned pětice kolumbijských hráčů. Trochu překvapivým rozhodnutím je absence Jamese Rodriguéze, který v posledním utkání dokázal za pouhý poločas strávený na hřišti jednou skórovat a připsat si dvě asistence. Nebude hráč, který na turnaji již posbíral 32 fantasy bodů Jágrovi chybět? Možná bude góly za Kolumbii opět střílet Cuadrado, nebo Martínez.

Utkání Brazílie s Chile začíná v 18:00, od 22:00 proti sobě nastoupí Kolumbie s Uruguayí. Vytvořte si svůj tým do začátku prvního utkání a zapojte se do hry o ceny.

Reklama

Související témata: