Hlavní obsah

Ovečkin se ženit nebude. Tenistka Kirilenková zrušila zasnoubení s hvězdou NHL

Moskva

Pro slavné sportovní páry jsou snad letos manželské svazky zakleté. Golfista Rory McIlroy už v květnu zrušil zasnoubení s tenistkou Caroline Wozniackou, poté co začal s rozesíláním svatebních pozvánek a se svojí partnerkou se rozešel. Dnes zrušila plánovanou svatbu pro změnu další známá tenistka Maria Kirilenková, která se měla vdát za ruskou hokejovou hvězdu Alexandra Ovečkina.

Foto: Ivan Sekretarev, ČTK/AP

Ruský hokejista Alexander Ovečkin a tenistka Maria Kirilenková během olympiády v Soči.

Článek

Vítězka šesti turnajů WTA a bývalá desátá tenistka světového žebříčku Kirilenková tvořila s kapitánem Washingtonu Capitals Ovečkinem pár od roku 2011. Zasnoubili se v prosinci 2012, na svatbu už ale nedošlo.

"Důvodů pro zrušení zasnoubení bylo hodně, ale nechci zabíhat do detailů. Náš vztah sice skončil, ale respektuju Sašu jako člověka a sportovce a přeju mu sportovní úspěchy," uvedla Kirilenková prostřednictvím Ruské tenisové federace.

Bývalé světové jedničky ve svých sportech Wozniacká a McIlroy se z popudu severoirského golfisty rozešly krátce před svatbou před dvěma měsíci. V neděli shodou okolností oba po dlouhé době triumfovali na turnajích, McIlroy na domácím majoru British Open, Wozniacká v Istanbulu.

Reklama