Hlavní obsah

Ferguson: boj o titul bude těsný

LONDÝN

Trenér Manchesteru United Alex Ferguson po středeční remíze svého týmu na hřišti Arsenalu očekává v závěrečných kolech anglické fotbalové ligy velmi těsný boj o titul. Londýnský klub totiž v současné době na vedoucí Manchester ztrácí tři body, ale má odehráno o jedno utkání méně.

Foto: Internet

Alex Ferguson

Článek

"Do konce ligy budeme hrát čtyři velmi těžké zápasy. Arsenal jich čeká ještě pět a z toho dva až tři opravdu náročné. Myslím, že to ještě bude hodně vřít," řekl trenér United, s kterým souhlasil i jeho kolega z lavičky Arsenalu Arséne Wenger.

"Nedá se říci, že by některý z týmů byl na koni. Musíme se soustředit na každý další zápas, protože situace se může během chvíle změnit," dodal Wenger.

Ten si po zápase stěžoval především na vyloučení Sola Campbella, kvůli kterému bude zkušený obránce Arsenalu chybět ve finále Anglického poháru a v třech zápasech Premier League. Podle Wengera Campbell norského útočníka Ole Gunnara Solskjaera nezasáhl loktem úmyslně.

Chybět může i Vieira

"Sol je tou červenou kartou naprosto zdrcen, protože nechápe, za co ji dostal. Určitě nechtěl Solskjaera uhodit loktem, byla to prostě nehoda, které se v zápase stávají běžně," rozčiloval se Wenger.

Trenérovi Arsenalu může v důležitých zápasech chybět i kapitán Patrick Vieira, který zápas nedohrál kvůli zraněnému kolenu. "Musíme počkat na lékařská vyšetření, která odhalí závažnost jeho zranění. Zatím nevím, jak dlouho nám bude chybět, ale každopádně by jeho absence výrazně narušila naši sestavu," obával se Wenger.

Reklama

Související témata: