Hlavní obsah

Čech zve na Blažkovu exhibici s Kollerem, Barošem, Poborským a spol.

Trénuje brankáře v Jihlavě, ještě se však musí pořádně rozloučit se svou Spartou. A ta chvíle je tady. Legenda sparťanského brankoviště, Jaromír Blažek, bude v pátek od 18:30 na Letné protagonistou velké fotbalové exhibice. S Blážou se na hřišti sejde spousta hvězd Sparty i národního týmu nedávné minulosti.

Petr Čech zve na rozlučku Jaromíra Blažka.Video: Sparta.cz

 
Článek

Přijďte se rozloučit s Jaromírem Blažkem, zve reprezentant Petr Čech. Páteční letenský večer by měl stát za to. Vedle neobyčejného exhibičního zápasu, jehož se zúčastní celá řada hvězd sparťanské i reprezentační minulosti, bude fanoušky bavit i rozmanitý doprovodný program.

Blažek v české nejvyšší soutěži odchytal neuvěřitelných 439 utkání a ve 166 z nich udržel čisté konto. K tomu přidal 25 utkání v německé bundeslize a čtrnáctkrát se objevil i v dresu českého národního týmu. To vše sparťanská legenda stihla za 25 let své bohaté aktivní kariéry.

Blažek se při svém loučení potká na hřišti s Janem Kollerem, Karlem Poborským, Patrikem Bergrem, Vladimírem Šmicrem, Zdeňkem Grygerou a mnohými dalšími. Blažek vystřídá dres Sparty i týmu hvězd, který sám sestavil.

Nominace týmů:
Sparta
Jaromír Blažek, Tomáš Poštulka, Zdeněk Pospěch, Pavel Pergl, Jiří Novotný, Radek Kováč, Milan Fukal, Tomáš Řepka, Petr Gabriel, Vlado Labant, Karel Poborský, Libor Sionko, Marek Matějovský, Jiří Kladrubský, Tomáš Hübschman, Rastislav Michalík, Miroslav Matušovič, Vratislav Lokvenc, Josef Obajdin, Jozef Kožlej, Marek Kincl.
Bláža All Stars
Jaromír Blažek, Daniel Zítka, Zdeněk Grygera, Peter Gunda, René Bolf, Adam Petrouš, Tomáš Ujfaluši, Marek Nikl, Marek Jankulovski, Pavel Mareš, Stanislav Vlček, Vladimír Šmicer, David Jarolím, Štěpán Vachoušek, Roman Týce, Ivo Ulich, Patrik Berger, Pavel Kuka, Jan Koller, Milan Baroš, Marek Mintál.

Reklama