Hlavní obsah

Zbončák je na testech v Southamptonu, Anglie láká i Petráše

PRAHA

Fotbalisté Martin Zbončák a Martin Petráš by mohli v zimním přestupním termínu zamířit z české ligy do Anglie. Slávista Zbončák je na testech v Southamptonu, nejmenovaný klub zvažuje také příchod sparťanského stopera Petráše. O toho má ale stále zájem také turecký Manisaspor, kde už hrají jeho tři bývalí spoluhráči ze Sparty a také krajan Filip Hološko.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Obránce fotbalové Sparty Martin Petráš

Článek

V úterý to řekl hráčský manažer Pavel Zíka.

Podle šéfa agentury Sport Invest International zájem tureckých klubů o české fotbalisty stále neklesá. "Zájem je ještě o tři hráče: levého obránce či středového záložníka i další posty," uvedl manažer, jehož společnost během zimní pauzy pomohla přivést do Turecka už Lukáše Zelenku, Hološka (oba Manisaspor), Jiřího Maška, Zdeňka Šenkeříka a Tomáše Michálka (všichni Malatyaspor).

Ve čtvrtek navíc zamíří za svým novým klubem Ankarasporem na soustředění v Antalyi další sparťanský fotbalista Adam Petrouš.

Ani odchody ze Slavie ještě asi nejsou vyčerpány. Zíka totiž ve čtvrtek odjíždí s obráncem Miroslavem Holeňákem na jednání do rakouského Paschingu.

Reklama

Související témata: