Hlavní obsah

Sparta dál bojuje o norského útočníka Johnsena

Vedení Sparty Praha se nevzdává naděje na získání norského fotbalisty Frodeho Johnsena z Rosenborgu Trondheim. Obě strany zatím mají rozdílné představy o výši odstupného, ale není vyloučeno, že se ještě v úterý jejich názory přiblíží. Norský klub je totiž údajně blízko dohody o příchodu hráče, který by mohl útočníka Johnsena nahradit.

Článek

Sparta oficiálně uvedla, že o přestupu stále jedná, přestože původně chtěla mít jasno do konce minulého týdne. "Představy o vyrovnání obou klubů se ale zatím hodně liší. Uvidíme, jak se situace vyvine," řekl dnes mluvčí klubu Lukáš Přibyl.

Získá Sparta Frodeho Johnsena?
Hlasujte v anketě Sportu.cz!

Oba kluby licitují podle zákulisních informací o tři milióny korun. Hodně ale bude záležet na tom, zda se podaří Norům najít za Johnsena náhradu; podle posledních informací norských médií by se jí mohl stát jeho reprezentační spoluhráč Steffen Iversen.

Ten v Rosenborgu kdysi působil, ale pak odešel na dva roky do anglické Premier League a po návratu zakotvil v konkurenčním klubu Valerenga.

Pokud se podaří Spartě přestup dotáhnout do úspěšného konce, podepíše jednatřicetiletý útočník v Praze dvouapůlletou smlouvu.

Reklama

Související témata: