Hlavní obsah

Chelsea ve šlágru kola přivítá Liverpool

pv

Dva momentálně nejlepší týmy Premier League se utkají v Londýně. Na stadion místní Chelsea, která už dva zápasy nevyhrála, přijede tým z Liverpoolu.

Článek

Dva momentálně nejlepší týmy Premier League se utkají v Londýně. Na stadion místní Chelsea, která už dva zápasy nevyhrála, přijede tým z Liverpoolu.

Chelsea a Liverpool jsou letos soupeři nejen v nejvyšší anglické soutěži, ale také v Lize mistrů. Dnes se proto potkají už počtvrté během posledního půl roku. Liverpool se v těchto zápasech ani jednou nedočkal vítězství. Obě utkání Ligy mistrů skončila 0:0 a v Premier League jim na Anfield Road uštědřila Chelsea výprask 1:4. "Pro ně je to důležitější zápas než pro nás. Chtějí snížit svou patnáctibodovou ztrátu," řekl o dnešním utkání záložník Chelsea Frank Lampard.

Lampardův tým má sice velký náskok na svého pronásledovatele, v posledních zápasech ale začal netypicky ztrácet body. Po dlouhé šňůře vítězných utkání přišly dvě remízy, před čtrnácti dny doma s Charltonem a před týdnem v Aston Ville. Na něco takového nejsou svěřenci trenéra Mourinha zvyklí, letos vyhráli 20 z 24 zápasů v Premier League. Dnes jim navíc budou chybět Drogba a Geremi, kteří jsou v Egyptě na Africkém poháru národů, kvůli zraněním není jistý ani start Carltona Colea a Paula Ferreiry.

Favoritem fotbalové události číslo jedna tohoto víkendu na britských ostrovech je podle bookmakerů domácí Chelsea, na kterou si můžete vsadit v kursu 1.70. Myslíte si, že se dnes Liverpoolu povede odveta a odveze si ze Stamford Bridge tři body? Pak dejte důvěru hostům s vysokým kursem 5.00. U Betandwin si ale můžete vsadit na desítky dalších příležitosti a samozřejmostí u trháku kola je možnost vsadit si během zápasu live.

Reklama