Hlavní obsah

Detroit se chystá na utrápené Orlando

Něco nevídaného se stalo v uplynulém týdnu basketbalistům Detroitu. Nejlepší tým NBA prohrál poprvé v sezoně dva zápasy zase sebou; vynahradili si to ovšem předevčírem, kdy doma porazili rozjetý tým Los Angeles Clippers 97:87. Budou pokračovat vítězně i dnes proti Orlandu?

Článek

Dvě prohry v řadě zažil Detroit poprvé po třech měsících, které uplynuly od startu sezony v listopadu. Nejdřív v tradičně vyhecovaném zápasu nestačili v Indianě na Pacers a tři dny nato odjeli s prohrou dokonce z Atlanty, jednoho z nejhorších týmů soutěže. Den nato ovšem týmovým výkonem přehráli Clippers, kteří z předchozích deseti zápasů devětkrát zvítězili. Jedno vítězství ovšem určitě nebude Pistons stačit a dnes se v Orlandu poženou za dalším.

Hráči domácích Magic neprožívají zrovna šťastné období. Bez zraněného Granta Hilla a náhradního rozehrávače Nelsona se poslední dobou výsledkově pohybují ode zdi ke zdi. Například v lednu: v jeho první polovině prohrávali jeden zápas za druhým, i když to bylo do jisté míry způsobeno tím, že až na jediný vítězný zápas hráli všechna utkání na hřištích soupeřů. Poté přišlo pět výher v řadě, ovšem z dalších sedmi zápasů vyhráli jediný. V únoru tak mají bilanci 1-4, což neznačí formu, díky které by mohli porazit předloňské šampiony.

Odpovídají tomu ostatně i kursy. Bookmakeři vypsali na favorizovaný Detroit 1.30 a na domácí 3.65. Pokud věříte, že Detroit jasně potvrdí svou letošní dominanci, můžete si vsadit jejich výhru s handicapem 7.5 bodů; pokud si ovšem myslíte, že se slabším soupeřem může mít problémy, stejně jako je měl v Atlantě, vsaďte si, že Orlando o víc než zmiňovaných 7.5 bodů neprohraje.

Reklama