Hlavní obsah

Finsko čeká další oběť Švýcarů

, 19. února 2006

Finsko ve včerejším večerním zápase konečně obdrželo branku a dokonce prohrávalo. Přesto znovu výsledkově uspělo a kráčí k vítězství ve skupině, protože jako jediné dokázalo z trojice favorizovaných týmů ve skupině A porazit Švýcarsko.

Foto: www.detnews.com

Pavel Dacjuk v ruském dresu.

Článek

Hokejisté s nápisem Suomi na hrudi mají méně času na odpočinek než soupeř. Do utkání ale půjdou dobře naladěni. Nerozhodila je ani debata okolo likvidačního zákroku, který si dopřál J. Ruutu vůči Jágrovi. Trenér Finů se o něm odmítl vůbec bavit. Není ani zatím jasné, kterého brankáře dnes pošle do hry.

Kanada doposud také gólmany střídala a měla před dnešním večerním zápasem o pár hodin více času na odpočinek. Její trenér by možná byl raději, kdyby tomu tak nebylo, protože ví, že hráči potřebují rychle zapomenout na včerejší výsledek se Švýcarskem. A toho lze nejlépe docílit ziskem bodů z prvního utkání s papírově prvním těžším soupeřem.

Finové ví, že i zisk bodu by jim měl stačit na konečné první místo ve skupině. Bookmakeři BetAndWin jim ovšem ani tentokrát nevěří. Staví je do role outsidera v&bnsp;kursu 3,4. Kanaďané potřebují získat alespoň bod, aby získali vůči českým hokejistům lepší výchozí pozici před posledním zápasem ve skupině. Podle bookmakerů však mohou směle dnes pomýšlet na oba. Vsadit si na to můžete v kursu 1,8.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články