Hlavní obsah

Hokejistům fandí v Turíně drahé polovičky včetně Faltýnové

TURÍN

Stejně jako na předcházejících velkých akcích podporují české hokejisty v Turíně manželky a přítelkyně. Není jich sice tolik, jako bývalo v minulosti zvykem, ale nejpopulárnější fanynka loňského MS mezi nimi nechybí. Za svým přítelem Martinem Ručinským přijela modelka Petra Faltýnová, která loni ve Vídni každý zápas na cestě za zlatem na tribuně silně prožívala.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Martin Ručinský s přítelkyní Petrou Faltýnovou.

Článek

Pozornost kamer na stadionech poutá i manželka Václava Prospala Monika či přítelkyně Pavla Kubiny Andrea Černíková. Ve skupince krásek oblečených většinou do českého dresu posedává také Kateřina Čajánková.

V Itálii je od samého začátku her i žena Robert Langa Jennifer, která přicestovala z Detroitu i se dvěma syny. Reprezentační dres plánuje obléknout až na čtvrtfinále, stejně jako před osmi lety v Naganu, kde hlasivkami pomáhala manželovi a jeho spoluhráčům k historickým zlatým medailím.

O pobyt svých partnerek se nyní starají hráči. Vedení hokejového svazu vstoupí do hry až po případném čtvrtfinálovém vítězství. "Potom bychom uhradili jedné osobě od každého hokejisty letenku a pobyt v dějišti her," řekl novinářům generální manažer týmu Zbyněk Kusý.

Reklama