Hlavní obsah

Dnešním hitem je Liga mistrů

Čtyřmi zápasy dnes zahájí svou jarní část Liga mistrů. Soutěž nejlepších fotbalových týmů Evropy si oblíbili nejen fanoušci , ale i sázkaři; dokladem toho jsou také hned tři utkání, která se objevila mezi nejsázenějšími zápasy soutěže na Eurotip.cz.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největší důvěru soutěžících dostal Real Madrid, který se doma utká s Arsenalem. Španělský klub hraje ve své lize jako znovuzrozený a zvítězil v šesti utkáních v řadě, proto není divu, že je dnes favoritem s kursem 1.63. Na svůj tiket si výhru nebo neprohru Realu přidalo 641 sázkařů, remízu tipuje 44 lidí a dalších 55 jich sází neprohru nebo výhru Arsenalu.

Druhým nejpopulárnějším utkáním je hokejový zápas USA - Rusko. Evropský tým se v Turíně po úvodní prohře se Slováky stále zlepšuje, proto mu dnes důvěru v kursu 1.80 dalo 414 soutěžících. Dalších 155 jich vítězství Rusů jistilo remízou a výhru Američanů s kursem 3.00 tipuje jen 56 lidí.

Mezi nejsázenější zápasy se dostal i jeden tenisový. V utkání dvou šestnáctiletých hráček Vaidišová - Azarenková soutěžící jednoznačně věří Češce; nízký kurs 1.16 na svůj tiket dalo 638 sázkařů, jediný zkouší výhru mladé Bulharky.

Zájem sázkařů vzbudil i těžký zápas Bayern - AC Milán. Většina tipujících souhlasí s koučem domácích, který radí sázet na Bayern. Jedničku s kursem 2.36 si vsadilo 192 lidí a ještě o deset víc jich dalo neprohru bavorského týmu. Remízu dalo 112 soutěžících a výhru hostů jen 54 lidí.

Pětici populárních příležitostí uzavírá, jak jinak, Liga mistrů. V utkání Benfica - Liverpool věří sázkaři víc hostům, na které je kurs 2.35. 216 soutěžících hrálo čistou dvojku, 230 jich jistí remízou. Podle 97 tipujících se oba týmy rozejdou s bodem a jen 68 lidí věří, že Benfica neprohraje nebo dokonce zvítězí.

Reklama