Hlavní obsah

Šok! Trenér Lewandowski byl nalezen mrtev. Spáchal sebevraždu?

Berlín

V Německu drží smutek! Bývalý bundesligový trenér Sascha Lewandowski byl nalezen mrtev ve svém bytě v Bochumi. O úmrtí čtyřiačtyřicetiletého kouče, který v nejvyšší německé soutěži trénoval v minulosti fotbalisty Leverkusenu, dnes informoval klub na svém webu.

Sascha Lewandowski na archivních záběrech.Video: Reuters

 
Článek
Fotogalerie

Podle prvních policejních zpráv Lewandowski zřejmě spáchal sebevraždu. "Vše je ve stádiu vyšetřování, žádné bližší podrobnosti nemůžeme poskytnout," cituje deník Bild na svém serveru Andrease Bachmanna ze státního zastupitelství.

Lewandowski, rodák z Dortmundu, naposledy vedl od loňského září druholigový Union Berlín. Letos v březnu však funkci opustil kvůli syndromu vyhoření.

Nejvýrazněji na sebe upozornil během působení v Leverkusenu, kde od roku 2007 vedl nejprve mládež. K prvnímu týmu povýšil v roce 2012, kdy mužstvo převzal společně se Samim Hyypiäm a vedli ho do léta 2013. Po Hyypiäho odvolání v dubnu 2014 s Bayerem dokončil sezónu.

"Všichni v klubu jsme ze Sasschova náhlého odchodu z tohoto světa v šoku a v hlubokém zármutku," prohlásil prezident Leverkusenu Dirk Zingler.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články