Hlavní obsah

Stagnující Toronto míří do Buffala

, 3. března 2006

Jedním z největších překvapení sezóny je nadále Buffalo, které si počíná skvěle ve východní konferenci. Drží se jednoznačně na pozicích zaručujících play off a má zároveň odehraný menší počet zápasů než jeho soci. Dnes přiivítá divizního soupeře z Toronta.

Článek

Nejnáročnější část sezóny ale Buffalo teprve čeká, protože za měsíc a půl bude muset zvládnout mimořádně velkou porci zápasů. Březen nezačalo příliš šťastně, když prohrálo s Atlantou. Dobrou zprávou je to, že se do sestavy vrátil Briere. Naopak v ní chybí obránce Kalinin a útočníci Mair a Connoly. Již deset zápasů za sebou odchytal Miller, čili lze očekávat, že trenér brzy dá šanci i Bironovi.

Toronto začalo po olympijské pauze také špatně, když prohrálo doma s Washingtonem. Únor tak uzavřelo s třetinovou úspěšností, což je hodně málo na to, aby mohlo pomýšlet na play off. Přestávka mu ovšem jinak nahrála do karet, protože se výrazně uvolnila marodka. Zůstal na ní pouze obránce Colaiacovo. Pětibodová ztráta na osmé místo však stále všechny straší dál.

Dnešní soupeři patří do severovýchodní divize, což v této sezóně značí, že se spolu mají sehrát osm zápasů. Ve třech již odehraných dokázalo vždy zabodovat Buffalo, které odehraje pětinu zbývajících utkání do konce dlouhodobé části pravě s Torontem. Bookmakeři BetAndWin favorizují domácí celek i dnes. Vypsali na něj kurs 1,85. Na Toronto si u nich můžete vsadit v kursu 3,25.

Reklama