Hlavní obsah

Charlton jede k odvetě do Liverpoolu

Těžký zápas dnes čeká fotbalisty Charltonu. Cestují totiž do Liverpoolu; domácí mají v Premier League formu a svým soupeřům navíc mají co oplácet - začátkem února totiž Liverpool na stadionu Charltonu prohrál 0:2.

Článek

Zmiňovaná porážka byla pro liverpoolské poslední kapkou. Na přelomu ledna a února prohráli v Manchesteru, doma jen remizovali s Birminghamem a poté prohráli v Londýně s Chelsea a následně i s Charltonem. Od té doby ale jen vyhrávají; další tři zápasy s Wiganem, Arsenalem a Manchester City skončily shodně 1:0 pro Liverpool. Vzhledem k tomu, že Chelsea budou dohánět jen těžko, by ale tyto úspěchy možná vyměnili za to, aby se jim dařilo v Lize mistrů. Na stadionu lisabonské Benfiky ale prohráli 0:1 a v dnešním zápase se možná budou podvědomě šetřit na odvetu, která se hraje ve středu. Do sestavy domácích se vrací útočník Robbie Fowler, který kvůli dohodě s Manchester City před týdnem nehrál, objevit by se mohl i Jame Carragher, který si minule odseděl trest.

Vítězství nad Liverpoolem bylo pro Charlton jistě cenné, od poloviny ledna je ale také jediným, kterého dosáhli. Tým ze středu tabulky tři utkání předtím nevyhrál a ani od té doby se mu nedaří. Spolehnout se mohli alespoň na obranu, která v posledních dvou zápasech neinkasovala, sami ale gól nevstřelili a tak se museli spokojit se dvěma body za bezgólové remízy. Hostům by se měl do sestavy vrátit záložník Smertin, který se uzdravil a v týdnu už reprezentoval Rusko, chybět ale stále budou Rommedahl se Sorondem.

Myslíte si, že Liverpool hodí starosti s Ligou mistrů za hlavu, bude se soustředit na dnešní zápas a svého soupeře porazí? Vsaďte si na druhý nejlepší domácí tým Premier League kurs 1.45. Nebo podle vás Charlton necelý měsíc od vítězství nad Liverpoolem svému slavnějšímu soupeři znovu vezme body? Pak si vsaďte na hosty; na jejich vypsala společnost Betandwin kurs 2.43 a na výhru vysokých 7.50.

Reklama