Hlavní obsah

Třinec může posílit své postavení

, 5. března 2006

Hokejovou extraliga má na programu předposlední kolo. Jelikož jde některým týmům stále ještě o hodně, byl začátek všech zápasů stanoven na jednotný čas. V půl šesté se tedy hokejisté Třince vydají do boje o potvrzení postavení v první osmičce na ledě v Karlových Varech.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Michal Sup (vlevo) střílí gól Slavie v utkání s Třincem.

Článek

Domácí celek nezvládl před olympijskou pauzou klíčové utkání s Českými Budějovicemi. Šance na play off přežívala i nadále, ale Karlovy Vary se přesto posléze přidaly k dalším týmům, které již sezónu vzdaly. Z kádru A mužstva odešli čtyři hráči v čele s Alinčem a Hurtajem. Po úterní výhře omlazeného celku nad Libercem definitivně vyhasla naděje v pátek ve Vsetíně. Klubu zřejmě opět zůstane souzeno desáté místo tabulky a těšit se bude moci leda z toho, že skončí před rivalem z Plzně.

Třinec prožívá sezónu zvratů, ale formu zřejmě načasoval dobře. V tabulce redukované na posledních deset zápasů je s kladnou bilancí nejvýše z týmů, které ještě bojují o postupovou osmičku. Od začátku ledna za to mohou především velmi dobré domácí výsledky, ale zvládl před olympijskou přestávkou i klíčový zápas na ledě Pardubic. V úterý nevstřelil gól na ledě vedoucího týmu ligy, ovšem v pátek si vše vynahradil proti třetímu celku tabulky. V posledním kole také bude hrát doma, ale v jistém směru bude toto utkání vyhecovanější než to dnešní v lázeňském městě.

Bookmakeři BetAndWin očekávají, že Třinec své naděje na play posíli výrazně již dnes. Vypsali na něj kurs 1,6, přestože v Karlových Varech tři roky nevyhrál. Na domácí celek, který se snaží nalákat diváky volným vstupným na místa k stání, si lze vsadit v kursu 4,2.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články