Hlavní obsah

Slovák vsadil na utkání ME 22 eur a stal se z něj milionář

Bratislava

Před měsícem správně tipoval, že mistrem Evropy bude Portugalsko a v kombinaci s dalšími výsledky mu vklad ve výši 22 eur (600 Kč) vynesl zisk neuvěřitelných 129 tisíc eur (téměř 3,5 miliónu korun). O příběhu šťastného výherce ze Slovenska informovala televize Markíza.

Foto: Christian Hartmann, Reuters

Slovenští fotbalisté slaví výhru nad Ruskem.

Článek

„Jeden náš tipér uhodl ještě před měsícem výsledky pěti utkání mistrovství Evropy. Správě například tipoval, že Slovensko zvítězí nad Ruskem 2:1. Pak čtyři týdny čekal na to, že se Portugalci stanou mistry Evropy a vyplatili jsme mu výhru 129 000 eur," uvedl ředitel sázkové kanceláře Richard Slušný. Jak poznamenala televize, je to asi jediný Slovák, kterého nemrzí vypadnutí Slovenska v osmifinále mistrovství Evropy.

Francouzi byli ve finále favority, ale vítěze uhodla až třetina tipujících na Slovensku. „Po finále jsme vyplatili asi dva milióny eur," dodal Slušný.

Na mistrovství Evropy vydělaly i slovenské cestovní kanceláře. Na každé utkání Slovenska vycestovalo do Francie v průměru deset tisíc fanoušků. „Dohromady vycestovalo do Francie asi 35 až 40 tisíc lidí," řekl zástupce Futbaltour Matej Očenáš.

Reklama

Související témata: