Hlavní obsah

Mourinha přivítaly v Barceloně plivance

BARCELONA

Nepříjemné, ale asi očekávané přivítání čekalo na trenéra fotbalistů Chelsea Londýn José Mourinha v Barceloně. Na místním letišti čekalo na anglický tým asi padesát fanoušků katalánského klubu a někteří z nich plivali na autobus, v němž na odjezd čekali Mourinho i celé mužstvo. Do Barcelony přicestoval londýnský klub k úterní odvetě osmifinále Ligy mistrů.

Článek

Na oficiálních stránkách anglického šampiona incident popsal kameraman klubové televize Kieren Startup, který ho natáčel. "Bylo tam velmi málo policistů, a jakmile hráči nastoupili do autobusu, přestali se o to zajímat," řekl. Mourinho měl na uších sluchátka a snažil se výtržníky ignorovat i ve chvílích, kdy plivali přímo na jeho okno.

Zápasy mezi Chelsea a Barcelonou měly kontroverzní průběh už v loňském osmifinále Ligy mistrů, kdy Mourinho po prvním zápase obvinil trenéra soupeře Franka Rijkaarda z ovlivňování rozhodčího. Před ostře sledovaným úterním duelem má výhodnější pozici domácí Barcelona, která 22. února na Stamford Bridge vyhrála 2:1.

Reklama

Související témata: