Hlavní obsah

Wigan má proti Manchesteru třetí pokus

Opačnou formu mají Wigan a Manchester United, kteří se dnes utkají v dohrávce Premier League. Zatímco domácí už měsíc a půl čekají na výhru v nejvyšší anglické soutěži, tým vedený Alexem Fergusonem vyhrál své dva poslední zápasy, ve kterých soupeřům nasázel sedm gólů.

Foto: FC Chelsea

Joe Cole (vpravo) v utkání proti Manchesteru City

Článek

Wigan je v letošní sezoně bezpochyby jedním z nejoblíbenějších soupeřů Manchesteru. United se se svým soupeřem potkali dvakrát, doma v Premier League a před týdnem také ve finále Carling Cupu. V obou případech velkoklub dominoval a zvítězil 4:0. Pokud zvítězí i dnes, dostanou se v tabulce před Liverpool, který o víkendu ztratil doma body s Charltonem. Fergusonovi dnes možná bude chybět střelec van Nistelrooy, jehož by v koncovce měli zastoupit Rooney se Sahou.

Wigan dnes jen vzpomíná na své výkony od srpna do října, kdy vyhráli osm z devíti zápasů, což podceňovaný tým vyneslo do popředí tabulky Premier League. Od Silvesta šla jejich forma rapidně dolů; vyhráli jediný zápas proti Middlesbrough, další body získali za tři remízy a čtyřikrát prohráli. Na druhou stranu, před týdnem si odvezli bod ze hřiště Tottenhamu, což je určitě cenný výsledek. Proti soupeři, který Wigan letos zatížil osmy góly, si do branky po třech měsících znovu stoupne John Filan, který nahradí zraněného Pollitta.

Manchester se letos proti slabšímu soupeři pokaždé vytáhl, což se odráží na dnešních kursech. Přestože hraje venku, je na Manchester kurs 1.60. Pokud si myslíte, že se Wiganu proti United konečně zadaří, můžete si vsadit jejich neprohru za 2.10 nebo dokonce výhru za vysokých 5.50. A jestli budete mít možnost sledovat utkání v televizi, třeba vás naláká možnost vsadit si během zápasu live.

Reklama