Hlavní obsah

Ronaldinho kvůli penězům z Barcelony neodejde

Nejlepší fotbalista současnosti Ronaldinho chce zbytek své kariéry strávit v Barceloně. Brazilský záložník prohlásil, že ho z katalánského klubu neodláká žádná suma peněz.

Foto: Nike ČR

Brazilský fotbalista Ronaldinho

Článek

Nejlepší fotbalista světa i Evropy uplynulého roku je v týmu nizozemského kouče Franka Rijkaarda naprosto spokojený. "Jsem v Barceloně výjimečně šťastný a nedovedu si představit, že bych mohl být tak šťastný někde jinde," řekl Ronaldinho na tiskové konferenci den po osmifinálové odvetě Ligy mistrů s Chelsea. Remíza 1:1 vynesla španělskému mistrovi postup mezi osmičku nejlepších celků Evropy.

Ronaldinho se nehodlá nechat zlákat žádnou lukrativní nabídkou z jiného klubu. "Peníze nemohou koupit mé štěstí. Představuji si, že tady zůstávám zbytek života, a doufám, že budu i nadále poskytovat fanouškům Barcy potěšení a štěstí," uvedl.

Pětadvacetiletý Jihoameričan, který v úterý vstřelil vedoucí branku Barcelony, má v dosavadním působišti smlouvu do roku 2010. Podle spekulací španělských i britských médií by se však o jeho služby mohla ucházet londýnská Chelsea a její bohatý ruský majitel Roman Abramovič.

Reklama

Související témata: