Hlavní obsah

Božské Rio od pátku každý den na Sport.cz

Sport.cz připravil pro všechny své čtenáře a diváky unikátní projekt zaměřený na hlavní událost letošního roku v Rio de Janeiru. Nejlepší sportovci planety budou v jednom z nejkrásnějších měst světa usilovat o životní úspěchy a zápisy do historie. Sport.cz bude ze svého studia od pátku 5. srpna vysílat pořad Božské Rio, kde zazní všechno podstatné, co se v Riu stalo a ještě mnohem víc. Na Sport.cz startuje vysílání každý den v 9:00 až do pondělí 22. srpna.

Upoutávka na Božské RioVideo: Sport.cz

 
Článek

Božské Rio je prvním podobným počinem, který Sport.cz připravil. Další podrobnosti přidává zástupce šéfredaktora Sport.cz Pavel Novotný. „Přiblížíme našim čtenářům nejen sportovní soutěže, ale vše, co s nimi souvisí. Také se pokusíme co nejvíce představit Brazílii a Rio a také život v této zemi a ve městě, jehož dominantou je socha Ježíše nebo slavná pláž Copacabana. Pořad Božské Rio nabídne zpravodajský servis, ale také velké množství lifestylových témat, čemuž bude odpovídat i výběr hostů, kteří se objeví ve studiu. Chtěli bychom, aby se naši diváci nejen dozvěděli o všem, co se na druhém konci světa děje, ale abychom jim také přinesli spoustu zajímavých novinek, seznámili je s Brazílií a také se pobavili."

Mezi hosty ve studiu se z řad bývalých sportovců objeví například desetibojař Roman Šebrle, tenista Bohdan Ulihrach nebo plavec Daniel Machek. Ze současných sportovců pak studio navštíví například plavec Jan Šefl nebo střelec Jiří Lipták. Prostor dostanou také lékaři, architekti nebo umělci, kteří mají za sebou zajímavou sportovní minulost. Ve studiu se během osmnácti vysílání vystřídá trojice moderátorů Lucie Šilhánová, Libor Bouček a Radek Šilhan.

„Výběr moderátorů má své jasné opodstatnění. Naším záměrem bylo, aby všichni moderátoři měli vztah ke sportu a navíc byli zkušenými profesionály. Lucie Šilhánová byla špičkovou plavkyní, která skončila čtvrtá na juniorském mistrovství Evropy, Libor Bouček neustále žije sportem a Radek Šilhan chytal za dorosteneckou fotbalovou reprezentaci," upřesňuje výběr moderátorů Pavel Novotný.

Božské Rio začíná prvním vysíláním už tento pátek v 9:00 na Sport.cz s Liborem Boučkem.

Reklama

Související témata:
Upoutávka