Hlavní obsah

Příbram - Ml.Boleslav 0:1Radův přímý kop přinesl Bolce výhru a vedení v tabulce

MinutaMin. Tým Hráč Akce
38. Rada 0 : 1
Záznam online reportáže

Fotbalisté Mladé Boleslavi vyhráli i druhé utkání v ligové sezóně, když zvítězili 1:0 na hřišti Příbrami. O jediný gól se v 38. minutě postaral z přímého kopu Jakub Rada. Boleslav je se dvěma výhrami a skóre 4:0 v čele neúplné tabulky, naopak Středočeši ještě nebodovali a nedali gól.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Zleva Lukáš Pauschek z Mladé Boleslavi a Josef Divíšek z Příbrami

Článek
Fotogalerie

Příbram začala hodně aktivně, když byl vidět zejména nový muž v sestavě Peltier. Ten už po pár vteřinách vysunul Majtána, který zaměstnal hostující obranu v čele s brankářem Divišem.

Boleslav, která nastoupila bez kapitána Magery, se těžko prosazovala a často lehce ztrácela míče. Dostávala se tak hlavně ke střelám z dálky, ale při nich trefovala jen obránce.

To Příbram byla nebezpečnější, ale vše končilo jen u závarů, které Mladá Boleslav stíhala vyřešit.

V 38. minutě hosté udeřili. K přímému kopu z 25 metrů se postavil Rada a ideálně umístěnou střelou přes zeď do dolního rohu branky, když míči k cestě do sítě pomohla i tyč. Hruška se jen marně natahoval.

Příbram se snažila rychle srovnat, ale Peltiera vychytal Diviš. Po změně stran zas Rezek v ideální pozici pálil z voleje nad. Na druhé straně mohl zvýšit Chramosta, který se ve vápně uvolnil, ale Hruška předvedl velmi dobrý zákrok.

Domácí se sice tlačili za gólem, ale chyběla jim větší kvalita ve finální fázi a Mladá Boleslav bez větších obtíží těsnou výhru ubránila.

Fotbalová ePojisteni.cz liga - 2. kolo:
1. FK Příbram - FK Mladá Boleslav 0:1 (0:1)
Branka: 38. Rada. Rozhodčí: Nenadál - Dobrovolný, Boček. ŽK: Tregler, Chaluš (oba Příbram).
Příbram: Hruška - Mareš, Nikolič, Chaluš, Ferrara - Krameš (77. Pilík), Tregler - Peltier (80. Brandner), Rezek (73. Mahmutovič), Divíšek - Majtán. Trenér: Pulpit.
Ml. Boleslav: Diviš - Pauschek, Kúdela, Hůlka, Fleišman - Takács (63. Magera), Rada - Jánoš, Valenta (57. Kalabiška), Vukadinovič - Chramosta (80. Mebrahtu). Trenér: Jarolím.

Reklama

Související témata: