Hlavní obsah

Lazio Řím - Juventus 0:1Khedira trefil obhájci titulu výhru v Římě

Aktualizováno

Fotbalisté Juventusu Turín vyhráli i druhé utkání v nové sezóně italské ligy. Na hřišti Lazia Řím zvítězili obhájci titulu 1:0 gólem Samiho Khediry. Německý reprezentant se trefil i v 1. kole.

Foto: Max Rossi, Reuters

Sami Khedira z Juventusu slaví gól proti Laziu.

Článek

Juventus se dlouho nemohl prosadit přes pevnou obranu Lazia, která mu dovolila minimum šancí. Velký favorit na titul však nakonec přece jen našel okénko. Defenzivní záložník Khedira si naběhl do vápna, zpracoval si lobovanou přihrávku a z úhlu se v 66. minutě trefil po zemi ke vzdálenější tyči.

Neapol doma přehrála 4:2 AC Milán, který dohrával zápas bez dvou vyloučených hráčů. Skóre otevřel dvěma góly nový útočník Milik, který přišel z Ajaxu jako náhrada za oporu Higuaína. Hostům se však povedlo brzy po změně stran srovnat.

Rozhodnutí přišlo čtvrt hodiny před koncem, kdy sedmnáctiletého gólmana Donnarummu, který byl v sobotu povolán do italské reprezentace, překonal Callejón. Navíc vzápětí dostal červenou kartu slovenský reprezentant Kucka a Milán hrál o deseti. V závěru byl vyloučen i Niang a skóre završil vlastním gólem Romagnoli.

Italská fotbalová liga - 2. kolo:
Lazio Řím - Juventus Turín 0:1 (66. Khedira),
Neapol - AC Milán 4:2 (18. a 33. Milik, 74. Callejón, 90.+4 vlastní Romagnoli - 51. Niang, 55. Suso)

Reklama

Související témata: