Hlavní obsah

Manchester City - West Ham 3:1Sterling zařídil Citizens další tři body, Manchester City se vrátil do čela

Manchester
Aktualizováno

Dvěma góly zařídil Raheem Sterling ve 3. kole Premier League vítězství svého Manchesteru City nad londýnským West Hamem. Svěřenci Josepa Guardioly po výhře 3:1 zvítězili i ve třetím zápase v ligové sezóně a o skóre se znovu dostali před Manchester United a Chelsea na první příčku tabulky.

Foto: Darren Staples, Reuters

Fotbalisté Manchesteru City se radují z branky proti West Hamu.

Článek

V základní sestavě West Hamu poprvé nastoupil dvacetiletý útočník Ashley Fletcher, debut si ale příliš užít nemohl. Už v sedmé minutě totiž jeho tým prohrával, když pohlednou kombinaci úspěšně zakončil Sterling. Anglický reprezentant se trefil poprvé od března.

O chvíli později vedli domácí už o dvě branky. De Bruyne z přímého kopu nacentroval přesně na Fernandinha a ten hlavou překonal gólmana Adriána. Brazilský středopolař oslavil první ligovou branku po 364 dnech. Asistent De Bruyne měl ještě v prvním poločase další dvě šance na zvýšení náskoku, v obou případech ale mířil nepřesně.

Krátce po přestávce sice rozvlnil síť Kladivářů potřetí Nolito, před zakončením ale byl v ofsajdu. Na druhé straně vstřelil v 58. minutě po Masuakově centru kontaktní branku Antonio. Šestadvacetiletý záložník se od začátku minulé sezóny prosadil už osmkrát hlavou, což se nikomu jinému v anglické lize nepovedlo. West Ham skóroval v 16. ligovém zápase v řadě.

V nastavení domácí uklidnil Sterling a Citizens tak jsou v nové sezoně stále bodově stoprocentní.

Anglická fotbalová liga - 3. kolo:
West Bromwich - Middlesbrough 0:0
Manchester City - West Ham United 3:1 (7. a 90.+2 Sterling, 18. Fernandinho - 58. Antonio)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články