Hlavní obsah

Příbram - Slovácko 0:1Poslední tým tabulky doma zase neskóroval a v závěru padl

MinutaMin. Tým Hráč Akce
80. Ťok 0 : 1
Záznam online reportáže

Příbram

Fotbalisté Příbrami v devátém ligovém kole podlehli doma 0:1 Slovácku a zůstávají poslední v tabulce. Utkání rozhodl v 80. minutě střídající Tomáš Ťok, který týmu z Uherského Hradiště pomohl ukončit čtyřzápasovou sérii bez vítězství. Naopak Středočeši nebodovali a neskórovali v osmém utkání v sezóně nejvyšší soutěže.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Příbrami Aleš Hruška.

Článek

Po oboustranně opatrném úvodu si první větší šanci ve 24. minutě vypracovala Příbram. Majtán vyslal přesným pasem za obranu Brandnera, který však zblízka trefil jen připraveného brankáře Heču.

Brzy poté na druhé straně Civičova gólová hlavička nebyla uznána kvůli útočnému faulu Koného. Zápas však nenabízel žádné strhující představení, což potvrdil i pokřik fanoušků "My chceme fotbal". Těsně před pauzou ještě Reinberkova ruka v šestnáctce po hlavičce Rezka nebyla k nelibosti domácích oceněna penaltou.

Obrovskou příležitost v 65. minutě neproměnil záložník Slovácka Civič, jenž se dostal k odraženému míči, ale sám před Hruškou trefil jen nohy domácího brankáře. Toho o chvíli později zachránila tyčka po střele Diviše z malého vápna. V koncovce zaváhal i příbramský Trapp a hlavou zblízka zamířil nad branku.

V 80. minutě hosté ukončili bezbrankový stav. Diviš po průniku na pravé straně našel zpětnou přihrávkou střídajícího Ťoka a ten se ranou z první trefil přesně. Záložník Slovácka si v sedmém ligové utkání kariéry připsal premiérový gól. Příbram už se v závěru nevzpamatovala a opět vyšla naprázdno.

Fotbalová liga - 9. kolo:
1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1 (0:0)
Branka: 80. Ťok. Rozhodčí: Houdek - Dobrovolný, Hájek. ŽK: Divíšek, Pilík - Koné. Diváci: 1826.
Příbram: Hruška - Pecháček (22. Brandner), Jiránek, Tregler, Krameš (82. Kacafírek) - Pilík, Trapp, Divíšek, Rezek - Majtán (74. Casado) - Mahmutovič. Trenér: P. Rada.
Slovácko: Heča - Reinberk (67. Ťok), T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Havlík, Civič - Koné (46. Zajíc). Trenér: Levý.

Reklama

Související témata: