Hlavní obsah

Hašek chce chytat ve středu proti Rangers a Jágrovi

OTTAWA

Dominik Hašek si chce otestovat svou formu ještě před začátkem play-off. A bude to vskutku zajímavý návrat. Gólman týmu Ottawa Senators hodlá nastoupit příští středu v posledním utkání základní části proti New York Rangers, kde je hlavní hvězdou krajan Jaromír Jágr. Jednačtyřicetiletý Hašek nechytal soutěžní utkání už osm týdnů od olympijských her v Turíně.

Článek

Původně se sice Hašek hodlal vrátit už na sobotní zápas s Torontem, ale poslední trénink mužstva opustil už po třech minutách vinou bolavých třísel. Podle svých slov je ale v pořádku. "Poslední dva týdny jsem na sobě tvrdě pracoval bez dne odpočinku, takže se cítím trochu unavený. Myslím, že bude dobré dát si den volno, abych se cítil líp," řekl Hašek listu Ottawa Sun.

"Věřím, že se stihnu vrátit na poslední zápas před play-off proti Rangers. Nehodlám návrat zbytečně uspěchat, chci být fit na sto procent," pokračoval Hašek, který se příští týden paradoxně pokusí překazit Jágrovy plány na zisk Art Ross Trophy.

Útočník "Jezdců" nyní potřebuje v souboji o triumf v soutěži produktivity s Joem Thorntonem každý bod a duel s jedním z nejlepších gólmanů soutěže by pro něj byl nevítanou překážkou.

Reklama

Související témata: