Hlavní obsah

Jaroslavl - Jekatěrinburg 5:3Nakládal při premiéře za Jaroslavl pomohl týmu k vítězství

Aktualizováno

Obránce Jakub Nakládal nastoupil v Kontinentální hokejové lize poprvé za Jaroslavl a pomohl týmu k vítězství 5:3 nad Jekatěrinburgem. Český reprezentant, jenž nedávno ukončil v NHL smlouvu s Carolinou, odehrál 18 minut a byl na ledě u posledního gólu zápasu, který dal Petri Kontiola do prázdné branky hostů.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jakub Nakládal na srazu hokejové reprezentace

Článek

Lokomotiv rozhodl utkání dvě minuty před koncem, kdy vstřelil gól na 4:3 Andrej Loktionov. Při power play Jekatěrinburgu se pak účastník zářijového Světového poháru Nakládal podílel na akci, kterou Kontiola zakončil střelou do opuštěné branky, asistenci ale oficiální web soutěže českému zadákovi nepřisoudil.

Nejlepší celek Východní konference Magnitogorsk podruhé za sebou prohrál. Po Helsinkách neuspěl ani v Rize, kde podlehl domácímu Dinamu 3:4 po nájezdech. První gól hostů vstřelil český útočník Tomáš Filippi, na poslední přihrál v 59. minutě Jan Kovář, ale v rozstřelu se potom neprosadil.

Skóroval také obránce Tomáš Kundrátek z bratislavského Slovanu, který doma prohrál 4:5 po nájezdech s Novokuzněckem. Na gól mu v přesilovce přihrál krajan Radek Smoleňák, jenž bodoval ve čtvrtém utkání za sebou.

Kontinentální hokejová liga:
Jaroslavl - Jekatěrinburg 5:3,
Dinamo Minsk - Ufa 2:3 po sam. nájezdech,
Dynamo Moskva - Chanty-Mansijsk 6:0,
Viťaz Podolsk - Barys Astana 4:2,
Dinamo Riga - Magnitogorsk 4:3 po sam. nájezdech (za hosty Filippi 1+0, Jan Kovář 0+1),
Slovan Bratislava - Novokuzněck 4:5 po sam. nájezdech (za domácí Kundrátek 1+0, Smoleňák a Vopelka 0+1).

Reklama