Hlavní obsah

Ivanovičová chystá překvapení. Čeká se Schweinsteigerem miminko?

Praha

Tenisová kráska Ana Ivanovičová chystá pro své fanoušky překvapení. Devětadvacetiletá Srbka na svých sociálních sítích uvedla, že ve středu večer v sedm hodin našeho času oznámí velkou novinku. Že by bývalá světová jednička čekala miminko?

Foto: Profimedia.cz

Srbská tenistka Ana Ivanovičová s manželem Bastienem Schweinsteigerem.

Článek

„Milí fanoušci a příznivci. Navštivte prosím zítra můj Facebook v šest hodin britského času, budu zde s vámi sdílet něco velmi důležitého,“ napsala v úterý na svůj Twitter Ivanovičová. A tak samozřejmě hned vyvstaly otázky, čeho se ta novinka bude týkat. Je snad vítězka French Open z roku 2008 těhotná? Nebo chce ukončit ze zdravotních důvodů kariéru?

O něco více se fanoušci přiklánějí k variantě, že jedna z nejoblíbenějších tenistek se stane maminkou. Rodačka z Bělehradu se letos v červenci v italských Benátkách vdala za německého fotbalistu Bastiena Schweinsteigera, a tak je spekulace o jejím těhotenství na místě.

Letošní tenisový rok pro bývalou světovou jedničku ale tolik úspěšný nebyl. Jejím nejlepším výsledkem bylo semifinále, které si zahrála v únoru na turnaji v Petrohradu. Pak často neprošla ani přes první kolo a po US Open, kde ji hned v úvodu vyřadila Češka Denisa Allertová, předčasně ukončila sezónu. Hlavním důvodem, proč se tak rozhodla, byly dlouhodobé potíže se zápěstím. V žebříčku klesla na šedesáté třetí místo.

Reklama

Související témata: