Hlavní obsah

Montreal čelí problémům

, 28. dubna 2006

Začít play off dvěma výhrami na ledě soupeře je zřejmě nejlepší představitelný stav, po němž touží každý tým. Dvojnásobně to platí, pokud je mužstvo považováno za jasného outsidera. Montrealu se v prvním kole play off NHL tyto představy podařilo uskutečnit, ale ve třetím zápase se k němu štěstí začalo obracet zády.

Článek

Brankář Huet opět nezklamal, ale domácím ve středu zvlhl střelecký prach. Montreal se opět nechal přestřílet a prohrál v prodloužení, když tentokrát výrazně poklesla jeho střelecká úspěšnost. Proměněná přesilovka přivedla domácí do vedení, ale to bylo vše. Kapitán Koivu si zahrál sotva jednu třetinu a opustil zápas s krvácejícím okem. Jeho návrat do hry je odložen na neurčito.

Carolina ve středu do branky nasadila od začátku náhradníka Warda. Ten měl vloni skvělé výsledky v AHL, ale v play off potom nepřesvědčil. Středeční zápas se mu však vydařil. Mužstvo přesto trápí slabá produktivita a zatím má daleko k tomu, aby soupeře výsledkově drtilo, jak se mu to dařilo během základní části.

Bookmakeři BetAndWin nenašli pro tento klíčový duel favorita. Na vítězství obou týmů v základní hrací době vypsali kurs 2,35. Identický kurs 1,91 vypsali i na to, zda padne více či méně než 6 branek dohromady na obou stranách.

Reklama