Hlavní obsah

Jaroslavl - Minsk 7:2Stav série 2:0Čerstvý otec Nakládal dal vítězný gól při vysoké výhře Jaroslavle

Moskva
Aktualizováno

Hokejový obránce Jakub Nakládal se přesilovkovým gólem podílel na vysokém vítězství Jaroslavle nad Dinamem Minsk 7:2 a Lokomotiv se v osmifinále play off KHL ujal vedení už 2:0 na zápasy. Čerstvě dvojnásobný otec Nakládal nastoupil k utkání jen několik hodin poté, co mu manželka porodila syna Alexe.

Článek

Nakládal krátce po polovině zápasu zvýšil střelou z kruhu pro vhazování na 3:0 a nakonec to byl vítězný gól. Mezi střelce se zapsal počtvrté v sezoně. Hosté se prosadili až po sedmé trefě domácího týmu.

Stejným výsledkem si Petrohrad poradil s Podolskem, v jehož dresu byl jedním ze dvou střelců Jakub Jeřábek. Český bek snížil za rozhodnutého stavu na průběžných 2:6, v sezoně skóroval pošesté.

SKA vede rovněž 2:0 na zápasy a druhé vítězství vybojovalo také Dynamo Moskva. Hosty z Nižního Novgorodu přetlačil domácí tým opět až v prodloužení, tentokrát 3:2, a stejně jako v úterý (1:0) se na tom asistencí podílel útočník Lukáš Kašpar.

A druhý zápas v sérii vyhráli také vítězové základní části z CSKA Moskva, byť Jokerit Helsinky tentokrát přehráli rovněž až v prodloužení 2:1.

Osmifinále play off Kontinentální hokejové ligy:
Západní konference - 2. zápasy:
Petrohrad - Viťaz Podolsk 7:2 (za hosty Jeřábek 1+0), stav série 2:0
Jaroslavl - Dinamo Minsk 7:2 (za domácí Nakládal 1+0), stav série 2:0
Dynamo Moskva - Nižnij Novgorod 3:2 v prodl. (za domácí Kašpar 0+1), stav série 2:0
CSKA Moskva - Jokerit Helsinky 2:1 v prodl., stav série 2:0

Reklama

Související témata: