Hlavní obsah

Fotbalovým superhvězdám se nelíbí, že se dostaly na vibrátory

BERLÍN

Ne každá reklama potěší. Svoje si o tom myslí německý fotbalový záložník Michael Ballack a brankář Oliver Kahn, jejichž jména dostaly výrobky ze speciální řady vibrátorů, jež se má objevit na trhu během nadcházejícího mistrovství světa ve fotbale.

Článek

Čerstvá posila britského klubu Chelsea Ballack a německý gólman Kahn se objevili na vibrátorech erotického impéria Beate Uhseové, která představila dámské hračky s názvem Michael B. a Olli K. Mezi stejnou řadou produktů nechybí ani David B., ovšem kapitán britského národního týmu David Beckham se zatím k protestu nepřipojil.

Ballack a Kahn už zahájili právní kroky proti společnosti Beate Uhseové sídlící v Mnichově, která podle jejich názoru "jednoznačně porušila právo na ochranu osobnosti". Mluvčí společnosti připustila, že jména vibrátorů nejsou náhodná a mají naznačovat spojitost s fotbalovými hvězdami.

"Spojení s fotbalisty bylo záměrné," řekla mluvčí. "Jejich dokonale trénovaná, svalnatá těla a silné nohy probouzejí fantazii fanynek." Společnost ovšem podle jejích slov úmyslně vypustila příjmení hráčů. "Kdybychom použili celá jména, přišlo by nás to hodně draho," dodala.

Reklama