Hlavní obsah

Jako zamlada! Bývalá hvězda sešívaných se rozstřílela mezi amatéry a bojuje o cenu

Nová čtenářská anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu se parádně rozjíždí. Za druhý dubnový víkend mezi kandidáty figurují také nedávný kapitán prvoligové Slavie či borec se zkušenostmi z ruské ligy, což soutěži dodává náležitý punc. V nabídce jsou především trefy téměř z půlky hřiště, pak také technické kousky a jedna ladná rybička. Všechno lahůdky, za které by se nemuseli stydět ani borci z profesionálních klubů.

Petr Fojtík Video: Fortuna Gól snů

 
Článek

Štěpán Maryška

Karel Piták

Jakub Zörkler

Tomáš Čížek

Václav Světlík

Vítězem ankety za minulý týden se stal Zbyněk Černý z TJ Sokol Lhota.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. dubnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Petr Fojtík (FK Hodonín) - Svěřenec známého trenéra Františka Komňackého v kariéře střídá divizi s Juniorskou ligou za Zbrojovku. Po rohu poslal míč levačkou technicky precizně pod břevno.
Štěpán Maryška (MFK Dobříš) - Působil i v Příbrami, ale jeho vášní jsou ryby a dal přednost studiu na škole Jakuba Krčína v Třeboni. Není proto divu, že divizi ozářil v pádu ladnou rybičkou...
Karel Piták (FC Olympia Hradec Králové) - Ještě nedávno nosil kapitánskou pásku Slavie, kde je dodnes asistentem u juniorky. V ČFL se blýskl parádou, když vypálil hned za středovým kruhem a nachytal brankáře.
Václav Světlík (SK Petřín Plzeň) - Jako by se nechal v plzeňském krajském přeboru inspirovat Pitákem. Napřáhl pár metrů za středovým kruhem a bylo! Gól byl původně spojován se jménem Petra Papáčka, který ovšem sám upřesnil, že autorem je někdo jiný.
Jakub Zörkler (SK Rejšice) - Odchovanec FK Mladá Boleslav se před rokem objevil v sestavě letošního účastníka středočeského krajského přeboru. Také on vsadil na ránu zdálky a parádně se trefil.
Tomáš Čížek (FK Jiskra Mšeno) - Bývalý hráč Sparty, Jablonce či ruských klubů v zimě překvapivě skončil v Ďolíčku a přesunul se do libereckého krajského přeboru. Po nakrátko rozehraném rohu technicky skóroval rovnou do šibenice...

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vycházejí z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.
Šestice nominovaných gólů za 2. hrací víkend měsíce dubna. Která trefa z nabídky Fortuna Gól snů se vám nejvíc líbí?
Petr Fojtík (FK Hodonín)
4,7 %
Štěpán Maryška (MFK Dobříš)
6,4 %
Karel Piták (FC Olympia Hradec Králové)
21,1 %
Václav Světlík (SK Petřín Plzeň)
6,1 %
Jakub Zörkler (SK Rejšice)
9 %
Tomáš Čížek (FK Jiskra Mšeno)
52,7 %
Celkem hlasovalo 4078 čtenářů.

Reklama

Související témata: