Hlavní obsah

Fourcrossový svátek. Zlatý Slavík, nálož adrenalinu a pozor na Kazmu!

Praha

Pátý ročník JBC 4X Revelations klepe na dveře. Už v sobotu se v jabloneckém bikeparku ve skiareálu Dobrá Voda odehraje finále série 4Xprotour ve foucrossu na horských kolech, které rozhodne o šampiónovi celého seriálu. Přijďte fandit Tomáši Slavíkovi, který bude z průběžného druhého místa útočit na prvenství.

Pozvánka na JBC 4X Revelations 2017Video: jbc4xrevelations.com

 
Článek

Parádní trik Michala Marošiho

Dvojnásobný mistr světa triumfoval na všech předchozích ročnících a pokud by úspěšnou sérii prodloužil, zajistil by si celkové vítězství před dosavadním lídrem Felisem Beckemanem. Snadnou práci ale Slavík mít rozhodně nebude. Kromě Beckemana se totiž na kopec postaví borci jako Brendan Fairclough, Adrien Loron nebo Keegan Wright.

Tohle prostě bude bitva, kterou stojí za to vidět.Co se také může v Jablonci odehrát, připomíná už čtyři roky starý dábelský kousek Michala Marošiho. Podívejte se na video v galerii a nechte si zase spadnout čelist...

Fourcrossaře čeká už dnes od 18 hodin kvalifikace, hlavní závod startuje v sobotu v 18 hodin. Před ním je v programu například letecká show Martina Šonky, po závodu odstartuje nadupaná afterparty.

A pozor! Hlášen je rovněž příjezd podivného vozítka s naším proslulým kolegou Kazmou, který se vydal na roadshow po letních festivalech. Nečekané překvapení je tedy téměř stoprocentně zaručeno. Kazmovy kroky můžete sledovat zde.

Reklama