Hlavní obsah

Boston chce odvrátit třetí prohru

Už tři prohry v řadě museli překousnout baseballisté Bostonu. Obzvlášť ta včerejší byla ostudná; dokáží dnes Red Sox oplatit Oaklandu prohru 3-15?

Foto: reprofoto

Baseball (ilustrační foto)

Článek

Boston před přestávkou na zápas All-star ukončil náročnou šňůru zápasů, odehraných na cizích hřištích, a nyní se vrací zpět na svůj Fenway Park. Přihodilo se ale něco, co se jim moc často nestává - prohráli dva domácí zápasy za sebou a dnes budou bojovat o to, aby poprvé v sezoně nekapitulovali na domácím stadionu třikrát v řadě. V prvním souboji byli Oaklandu ještě vyrovnaným soupeřem a prohráli až v jedenácté směně; včerejší zápas byl ale exhibicí jednoho týmu, a tím byl ke zklamání bostonských fanoušků Oakland, který jen v osmé směně nasázel nadhazovačům domácích osm bodů. Pálkaře Athletics se dnes pokusí zastavit nejlepší nadhazovač Bostonu, veterán Curt Schilling. Hrdina předloňské sezony, ve které byl jednou z hlavních postav dramatu Konec prokletí Bambina, má i letos vynikající sezonu s bilancí 10-3 a průměrem 3.6 povolených odpalů za zápas.

Oakland díky včerejšímu vítězství drží krok s momentálně výborně hrajícím Texasem, se kterým se pere o čelo Západní divize Americké ligy. Athletics přesně takový začátek druhé části sezony potřebovali, tu první totiž zakončili třemi prohrami s divizním rivalem z Anaheimu. Otázkou je, jak se s pálkaři Bostonu, kteří už prahnou po vítězství, vypořádá nadhazovač hostů Dan Haren. Zatím se mu proti Red Sox dařilo; oba dosavadní zápasy s nimi sice prohrál, ne ale vlastní vinou, jako spíš kvůli slabému výkonu spoluhráčů.

Se Schillingem na kopci je podle očekávání favoritem Boston, na který si můžete vsadit s kursem 1.50 a 2.00 v handicapu. Myslíte si, že Oakland dokáže uspěti i potřetí v řadě? Potom si vsaďte na hosty s kursem 2.60.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články