Hlavní obsah

Hamburk se po Barošovi zajímá také o Kluiverta

HAMBURK

Český fotbalista Milan Baroš není jediným útočníkem, kterého si Hamburk vyhlédl jako možnou posilu před novou sezónou. Podle magazínu Kicker se třetí tým uplynulého ročníku německé ligy začal zajímat také o bývalého nizozemského reprezentanta Patricka Kluiverta, kterého by mohl získat z Valencie zadarmo.

Foto: internet

Patrick Kluivert

Článek

Třicetiletý kanonýr, který dal v dresu "oranjes" rekordních 40 branek, se o víkendu sešel v Hamburku se sportovním ředitelem Dietmarem Beiersdorferem a trenérem Thomasem Dollem.

Zatímco v Barošově případě nemůže najít Hamburk společnou řeč s Aston Villou ohledně výše odstupného, u Kluiverta bude zřejmě případný přestup záviset především na hráčově zdravotním stavu. Kvůli zraněním v minulé sezóně odehrál jen 195 minut, v únoru se někdejší kanonýr Ajaxu, AC Milán, Barcelony a Newcastlu podrobil operaci kolena.

Hamburk by se podle Kickeru nejspíš nebránil eventuálnímu příchodu obou útočníků. Tým čeká vedle bundesligy i boj v předkole Ligy mistrů a v ofenzivě nemá po odchodech Sergeje Barbareze, Naohira Takahary a Ailtona příliš na výběr.

Reklama

Související témata: