Hlavní obsah

Dnešní soutěž: fotbal, tenis i basketbal

Eurotip.cz

Hned tři sporty se sešly v dnešním žebříčku nejsázenějších utkání soutěže na Eurotip.cz. Vedle tradičního fotbalu a tenisu se mezi populární zápasy vešel i jeden basketbalový.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Tři nejtipovanější souboje se, jako obvykle, odehrají na fotbalovém trávníku. Vůbec nejvíc lidí si vsadilo na zápas norského poháru Viking Stavanger - Bodo/Glimt. Severská liga už je v plném proudu a přestože se v ní Stavangeru zatím příliš nedaří, proti druholigovému soupeři je dnes podle bookmakerů favoritem s kursem 1.55. Na domácí si vsadilo 330 soutěžících, 58 jich jedničku jistilo remízou a neprohru nebo vítězství hostů si dali na tiket jen tři lidé.

Podobnou důvěru dostal také druhý z dnešních favoritů, kterým jsou reprezentanti Španělska do 19 let. Po úvodní divoké výhře 5-3 nad Tureckem je v jejich druhém zápasu na mistrovství Evropy čekají Skotové, kteří ve svém prvním vystoupení na šampionátu neudrželi vedení 2-0 nad Portugalskem a nakonec remizovali 2-2. Sázkaři dnes věří Španělům; na svěřence trenéra Melendeze si vsadilo 355 lidí v kursu 1.50, v remízu věří pět lidí a kurs 5.50 Skoty vyzkoušel jediný účastník soutěže.

Posledním fotbalovým utkáním mezi nejsázenější pěticí je souboj Copy Libertadores Velez Sarsfield - Guadalajara. Sarsfield, loni pátý tým argentinské ligy, je podle bookmakerů favoritem s kursem 1.70. Na jeho vítězství si vsadilo 212 soutěžících, dalších 74 se jich spokojilo s kursem 1.12 na neprohru domácích a v úspěch hostů věří jen dva lidé.

Trochu exoticky se mezi nejžádanějšími příležitostmi vyjímá zápas Sacramento Monarchs - New York Liberty. Basketbal se v první pětici neobjevuje často, tím méně ženská liga. 276 soutěžících si ale nechtělo nechat ujít příležitost vsadit na domácí hráčky, které zvítězily už pětkrát v řadě; dnes je jejich soupeřem tým z New Yorku, který má venku tristní bilanci 2-10. Není proto divu, že bookmakeři vysoce favorizují domácí, na které vypsali kurs 1.17. Na hostující hráčky je 5.50, který si na tiket přidal jediný člověk.

Jediným tenisovým zástupcem v žebříčku je zápas Roddick - Morrison. Nasazená dvojka Roddick si ve druhém kole bez problémů poradil s Ramonem Delgadem a podobně snadný postup čekají bookmakeři i dnes. Jeff Morrison, kterého Roddick už dvakrát porazil, si v Indianapolis zatím počíná suverénně; Gonzaleze i Kevina Kima porazil shodně 6-2 6-2. O tom, že Morrison skončí na Roddickově raketě, je přesvědčeno 282 soutěžících, kteří si vsadili na favorita s nízkým kursem 1.13; podceňovanému Morrisonovi věří jen čtyři lidé, kteří mu dali důvěru v kursu 4.50.

Reklama