Hlavní obsah

Chelsea je ochotna prodat Crespa jen při výhodné nabídce

LONDÝN

Chelsea se nechce jen tak lehce vzdát útočníka Hernána Crespa, který vyjádřil touhu vrátit se do Itálie. Anglický mistr je ochoten argentinského fotbalistu uvolnit, jen pokud dostane odpovídající nabídku.

Foto: www.chelseafc.com

Pro trenéra Mourinha je Crespo až třetí volbou.

Článek

Jednatřicetiletý Crespo se chce navzdory vynikajícím podmínkám v Chelsea vrátit na Apeninský poloostrov, kde během svého dlouholetého působení našel druhý domov. "Roman Abramovič mi nabídl dům, soukromé letadlo a více peněz, ale řekl jsem mu, že se chci vrátit domů," popsal Crespo deníku Tuttosport rozhovor s majitelem klubu, za který chytá Petr Čech.

Střelec tří branek na nedávném mistrovství světa je v Chelsea pro post na hrotu útoku až třetí volbou, přednost dostávají Andrej Ševčenko a Didier Drogba. V poslední sezóně nastoupil Crespo v 26 zápasech a vstřelil v nich třináct branek.

Vedení londýnského týmu se však nechce jeho služeb jen tak vzdát. "Crespo má v Chelsea smlouvu ještě na dva roky a zůstane, pokud Chelsea nedostane vhodnou nabídku," uvedl v pondělí klub na svých internetových stránkách.

Reklama

Související témata: