Hlavní obsah

Sladká odměna! Pořadatelé českou tenistku po vítězném turnaji pořádně zaskočili

Linec/Praha

Po šesti letech si opět vychutnala slastné pocity z vítězství na turnaji WTA. Česká tenistka Barbora Strýcová vyhrála v neděli turnaj v rakouském Linci. „Cítím hlavně velkou úlevu,“ pravila na pozápasové tiskové konferenci, na které ji pořádně zaskočili pořadatelé.

Foto: Sport.cz

Barbora Strýcová pózuje s trofejí určenou pro vítězku turnaje v Linzi.

Článek

Bylo to jednoznačné finále. Strýcová v rakouském středisku nedala Slovence Magdaléně Rybárikové moc šancí a za hodinu a dvacet sedm minut vyhrála jasně 6:4 a 6:1.

„Jsem velmi šťastná, je to můj druhý titul v kariéře, krásný pocit," pravila na pozápasové tiskové konferenci jednatřicetiletá rodačka z Plzně, která naposledy slavila turnajové vítězství v Québecu v září 2011. „Možná mi to v pondělí dojde více, nyní cítím hlavně úlevu. Jsem velmi unavená, ale zároveň i šťastná."

V průběhu tiskové konference ji překvapili pořadatelé. Ti přinesli typický rakouský dezert - Císařské trhance s třešněmi, které má Strýcová velmi ráda. „To je super, děkuji vám mnohokrát," řekla s radostí a okamžitě se do nich pustila.

Kromě sladkého pokrmu si z Lince odvezla česká hráčka i trofej a odměnu ve výši 43 000 dolarů (939 000 tisíc korun). Zároveň se v novém vydání žebříčku WTA posunula na 25. místo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články