Hlavní obsah

Astana - Chabarovsk 1:3Zohorna dvěma asistencemi pomohl v KHL k výhře Chabarovsku

Moskva
Aktualizováno

Tomáš Zohorna asistoval u dvou gólů Chabarovsku v utkání KHL na ledě Astany a patřil ke strůjcům vítězství 3:1. Český útočník se podílel na první a poslední trefě Amuru a bodoval v pátém utkání za sebou. Chabarovsk i díky němu poslední čtyři zápasy vyhrál.

Článek

Alexander Salák v brance Novosibirsku držel dvě třetiny zápasu s Kunlunem čisté konto, ale v poslední části třikrát inkasoval a po posledním gólu v 56. minutě střídal. Domácí tým se proti čínskému celku střelecky neprosadil a počtvrté za sebou vůbec nebodoval. Soupeř naproti tomu sérii čtyř porážek ukončil.

Domácí porážku 0:3 musel strávit také gólman Čeljabinsku Pavel Francouz, jehož tým nestačil na CSKA. Moskevský celek zvítězil poosmé za sebou a za tu dobu ztratil jediný bod.

Neuspěli ani Marek Mazanec s Jakubem Štěpánkem v brance Slovanu Bratislava. Oba překonal obránce domácího Magnitogorsku Nikita Pivcakin. Po jeho gólu na 2:0 na konci 13. minuty Mazanec přepustil místo Štěpánkovi. Na začátku poslední třetiny pak Pivcakin po asistenci Jana Kováře stanovil konečný výsledek 4:1 a Slovan vyšel potřetí za sebou bodově naprázdno.

Výhry vychytali alespoň Dominik Furch, jehož Omsk porazil 3:2 Vladivostok, a Jakub Kovář, který s Jekatěrinburgem zdolal stejným výsledkem, ale až v prodloužení, Chanty-Mansijsk.

Kontinentální hokejová liga:
Novosibirsk - Kunlun Red Star 0:3
Omsk - Vladivostok 3:2
Barys Astana - Chabarovsk 1:3 (T. Zohorna 0+2)
Čeljabinsk - CSKA Moskva 0:3
Jekatěrinburg - Chanty-Mansijsk 3:2 v prodl.
Magnitogorsk - Slovan Bratislava 4:1 (za domácí Jan Kovář 0+1)
Lada Togliatti - Viťaz Podolsk 3:1 (za hosty Mozík 0+1)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články