Hlavní obsah

Soutěžící dnes věří domácím týmům

Dva zápasy zámořské WNBA se v dnešní chudší nabídce zápasů dostaly mezi nejsázenější utkání v soutěži na Eurotip.cz. Podle většiny lidí by lépe měly odstartovat oba domácí týmy.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Nejžádanější dnešní zápas se ale odehraje ve Španělsku. Oba barcelonské týmy, FC i Espanyol, se utkají v Superpoháru; naprostá většina soutěžících věří slavnějšímu z klubů, na který si vsadila s kursem 1.61, jakýkoliv jiný výsledek než vítězství FC Barcelony zkusilo pouhých 11 lidí.

Podobně jednoznačně vypadá - alespoň podle rozložení sázek - utkání brazilské ligy Palmeiras - Juventude. Oba týmy patří letos mezi průměr tamní soutěže, Juventude má ale na cizích hřištích tragickou bilanci - šest proher ze sedmi zápasů. To je jedním z důvodů, proč si na vítězství domácích s kursem 1.65 vsadilo 227 lidí, dalších 60 jich jistilo jedničku remízou a proč neprohru nebo výhru hostů tipuje jen 12 účastníků soutěže.

Basketbal se mezi nejtipovanějšími zápasy soutěže na Eurotip.cz objevuje jen zřídka, dnes se tam dostaly hned dva. V prvním z nich se Houston doma utká se Sacramentem v prvním utkání play off. Domácí, který se ke konci základní části vrátila vynikající střelkyně Tina Thompsonová, jsou favoritkami jak podle bookmakerů, tak podle většiny soutěžících, kteří si je vsadili s kursem 1.50. Hostujícím hráčkám lidé příliš nevěří, jejich vítězství si dalo na tikety jen šest soutěžících.

V Brazílii se dnes hrajou dva zápasy nejvyšší ligy a mezi nejžádanější zápasy se dostal i ten druhý. Santos si zatím vede skvěle, zvlášť na domácím hřišti, kde má bilanci 6-1-0. Proto dnes naprostá většina sázkařů věří jemu, přestože se mu proti Cruzeiru v posledních letech vůbec nedařilo. Na vítězství Santosu si vsadilo 164 účastníků soutěže s kursem 1.80, dvacet jich zkusilo remízu a výhru hostů si troufli vsadit jen čtyři.

Pětici nejtipovanějších utkání uzavírá druhý souboj zámořské ženské basketbalové ligy, Indiana - Detroit. Domácí hráčky přišly v posledním kole základní části o výhodu domácího prostředí a poněvadž se hraje jen na dva vítězné zápasy, musejí dnes vyhrát, aby mohly reálně pomýšlet na postup. Většina soutěžících si myslí, že se jim to před domácím publikem podaří: vítězství Indiany si s kursem 1.65 vsadilo 168 lidí, remízu s vysokým kursem zkusilo devět tipujících a v úspěch Detroitu věří jen 17 soutěžících.

Reklama