Hlavní obsah

Chabarovsk - Dynamo 1:2Zohornův úspěšný nájezd nestačil. Chabarovsk doma neuspěl

Český útočník Tomáš Zohorna uspěl jako jediný z hokejistů Chabarovsku v samostatných nájezdech, po kterých jeho tým prohrál v Kontinentální lize s Dynamem Moskva 1:2. Amur utrpěl druhou porážku o jediný gól za sebou po předchozí sérii čtyř vítězství.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Tomáš Zohorna v reprezentačním dresu.

Článek

Domácí tým měl namále už v základní hrací době. Dynamo vedlo od 47. minuty a Chabarovsku se povedlo vyrovnat až čtyři sekundy před koncem třetí třetiny. Rozstřel zahájil úspěšným nájezdem Zohorna, ale v druhé sérii vyrovnal Michail Varnakov a ve čtvrté rozhodl Vladislav Jefremov. Dynamo vyhrálo potřetí za sebou.

Suverénní lídr soutěže Petrohrad rozstřílel v Šanghaji domácí Kunlun 8:1 a vyhrál podesáté z posledních jedenácti utkání. Svým třetím hattrickem v sezoně se pod vítězství podepsal kanonýr Ilja Kovalčuk a upevnil si druhé místo v pořadí ligových střelců. V 33 zápasech nasbíral 23 branek. Lépe je na tom pouze Nigel Dawes z Astany s bilancí 28 gólů ze stejného počtu utkání.

Poslední tým Černyševovy divize Vladivostok deklasoval Dinamo Minsk 5:0. Gólman Admiralu Ivan Nalimov udržel podruhé za poslední čtyři zápasy čisté konto.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Dynamo Moskva 1:2 po sam. nájezdech
Vladivostok - Dinamo Minsk 5:0
Kunlun - Petrohrad 1:8

Reklama