Hlavní obsah

Najde Bordeaux i letos recept na Lyon?

Pětinásobného mistra z Lyonu dnes přivítá Bordeaux na svém stadionu ve šlágru třetího kola francouzské ligy. V současné době se dají právě tyto týmy považovat za nejlepší v celé soutěži.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Bordeaux skončilo v minulém ročníku na druhém místě, což se dá považovat za úspěch. Letos se chce znovu poprat o stupínek nejvyšší, proto do svého kádru v letní přestávce získalo zajímavé posily, které by mu k tomu měly pomoci. Z Brém se vrátil do rodné země výborný středopolař Johan Micoud, který do mužstva rozhodně přinese nějakou tu zajímavou myšlenku a skvělou přihrávku. Ze Sieny přišel Brazilec Fernando Menegazzo a ze španělského Santanderu Francouz Stéphane Dalmat. Právě Micoud zařídil v minulém zápase vítězství v Lorientu. V prvním kole Bordeaux nezaváhalo ani doma s Toulouse a má tak na svém kontě prozatím stoprocentní bodový zisk.

Už několik let má Francie suverénního krále. Lyon vyhrál pět ligových titulů v řadě a podle francouzských odborníků to není konečná. Po dvou letošních odehraných kolech má na svém kontě čtyři body za vítězství v Nantes a domácí remízu s Toulouse. Úřadující mistr v létě nezískal do svého týmu žádnou superhvězdu, trenér Gerard Houllier se spíše zaměřil na nadějné fotbalisty. Jedním z nich je čtyřiadvacetiletý Švéd Kim Kallström, který přišel z Rennes. Po zranění se vrací do mužstva brazilský stoper Cris, Houllier ho ale do základní jedenáctky nepostaví, jelikož preferuje dvojici Claudio Cacapa - Sebastien Squillaci. "Claudio a Toto (Squillaciho přezdívka) hrají nyní velmi dobře. Oba jsou pro tým velice platnými hráči a nerad bych do tohoto rozjetého vlaku zasahoval," konstatoval Houllier.

Atraktivnější duel v dnešní nabídce určitě nenajdete, ještě více zajímavým se ale stane, když využijete některé ze sázkových příležitostí vypsaných společností bwin. Na výhru Bordeaux najdete kurs 2.80, na remízu 2.90 a na vítězství Lyonu si můžete vsadit v kursu 2.50.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články