Hlavní obsah

Watford - West Ham 2:0West Ham v premiéře pod Moyesem prohrál na hřišti Watfordu

Londýn

Premiéra na lavičce fotbalistů West Hamu se trenéru Davidu Moyesovi nezdařila. Jeho celek podlehl v 12. kole anglické ligy 0:2 na hřišti Watfordu a zůstal na sestupové osmnácté pozici. Moyes tak příliš neoslavil jubilejní 500. odkoučovaný zápas v Premier League. Z posledních pěti zápasů vydoloval West Ham pouhé dva body. Watford ukončil sérii tří porážek.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Trenér David Moyes začal na lavičce West Hamu prohrou.

Článek

Domácí se dostali do vedení v 11. minutě, když se po skrumáži ve vápně prosadil z první střely v Premier League Hughes, jenž se stal už dvanáctým střelcem Watfordu v sezóně. Další šance domácích měli Richarlison či Femenía, na druhé straně mohli vyrovnat Kouyaté a Arnautovič.

Po změně stran se do velké šance dostal hlavičkující Mariappa, gólman West Hamu Hart se ale zaskvěl výborným zákrokem. Anglický reprezentační brankář už ale nestačil o chvíli později na Richarlisonův pokus, který připravil záložník Hughes. Brazilec Richarlison se podílel na sedmém gólu v této sezóně (pět dal a na dva přihrál).

"Kladiváři" inkasovali už 25 gólů, což je po 12 kolech jejich nejhorší bilance. Stejné množství branek za dané období dostali v sezóně 2001/02. Snížit mohli v 74. minutě, Lanzini překonal i gólmana Gomese, na brankové čáře ale zasáhl obránce Kabasele.

Anglická fotbalová liga - 12. kolo:
Watford - West Ham United 2:0 (11. Hughes, 64. Richarlison).

Reklama

Související témata: